Wonen

Bij de overdracht van onroerend goed heeft de notaris een belangrijke rol. De overdracht van woningen en gebouwen kan uitsluitend via een notaris plaatsvinden. In het geval van het kopen van een nieuwbouwwoning, het (ver)kopen van een huis of een hypotheek afsluiten, kunt u terecht bij Stevens Idema Notariaat. Wij beschikken over de deskundige kennis om u het juiste advies te geven en u van dienst te zijn bij bijvoorbeeld het opstellen van de koopovereenkomst en akte van levering.

Zorgeloos wonen: alles goed geregeld

Naast onroerend goed, zoals grond en gebouwen, bestaat er ook roerend goed. Roerend goed heeft betrekking op goederen die verplaatsbaar zijn, dus ook op schepen. Schepen kunnen registergoed zijn en met betrekking tot de koop en verkoop van schepen kan de notaris van dienst zijn bij de officiële overdracht van het schip.  Niet iedere notaris is hierin gespecialiseerd; Stevens Idema Notariaat wel.

We zijn u graag van dienst bij alle zaken omtrent wonen. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met advies of een offerte op maat.

Stel een vraag