Testament opstellen Groningen

 
Wellicht staat u er niet dagelijks bij stil, maar het is belangrijk om na te denken over wat er met uw bezittingen moet gebeuren na uw dood. Zeker als er goederen van waarde zijn of een eigen huis is het belangrijk om te bepalen wie hierover de zeggenschap krijgt na uw overlijden. Een testament opstellen in de regio Groningen kunt u laten doen door Stevens Idema Notariaat. Door uw wensen officieel in een testament vast te laten leggen ontstaan hierover geen misverstanden.
 

Uw testament laten opstellen in Groningen

 
Uw testament laten opstellen in Groningen is een zeer persoonlijke zaak. U bepaalt aan wie u uw huis, sieraden, kunst of andere waardevolle zaken nalaat en onder welke voorwaarden. Het gebeurt regelmatig dat er na het overlijden van iemand ruzie in de familie ontstaat over de nalatenschap. Als u bij testament vastlegt wie wat erft, dan is dat voor alle nabestaanden duidelijk. De notaris kan u hierbij bovendien adviseren als u vragen heeft over hoe u uw nalatenschap het beste kunt verdelen en welke voorwaarden u eventueel aan de erfenis kunt verbinden. 
 

Maak nu een afspraak voor het opstellen van uw testament

 
Wilt u ook uw laatste wensen officieel vastleggen en uw testament laten opstellen in Groningen? Neem dan contact op met Stevens Idema notariaat via telefoonnummer 050 – 317 64 44 en wij maken meteen een afspraak met u. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stevensidema.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie, eventueel met een kostenopgave voor het opstellen van uw testament.
 
Stel een vraag