Notariskantoor Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een notariskantoor in Groningen, dan kunt u terecht bij Stevens Idema Notariaat. In dit notariskantoor werken notaris Yvonne Stevens en kandidaat-notaris Eddy Idema samen. Met expertise op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed, roerend goed en ondernemingsrecht kunt u ons als notariskantoor in Groningen inschakelen voor alle voorkomende notariële zaken.

Deskundig notariskantoor Groningen met kennis in alle notariële zaken

Leven
Op een vertrouwelijke manier kunt u Stevens Idema Notariaat inschakelen voor het regelen van veelzijdige zaken die te maken hebben met personen- en familierecht. Als notariskantoor in Groningen kunnen wij u adviseren om de juiste beslissingen te nemen voor uw situatie. Van samenwonen tot huwelijk en partnerschap, van gezag en voogdij tot nalatenschap.

Wonen
Stevens Idema Notariaat is als notariskantoor in Groningen tevens gespecialiseerd in de koop of verkoop van een woning, pand of schip. Gericht op de koopovereenkomst, levering en hypotheek bieden wij deskundig advies en een zorgvuldige dienstverlening. Wij verzorgen de officiële juridische overdracht en zorgen ervoor dat alles financieel goed wordt geregeld.

Ondernemen
Vanaf de oprichting van een onderneming, krijgt u te maken met ondernemersrecht. U dient in eerste instantie een keuze te maken voor de rechtsvorm van uw onderneming. Heeft u hierbij advies nodig? Met deskundige kennis over alle rechtsvormen kan Stevens Idema Notariaat u hierbij adviseren. Ook voorzien wij als notariskantoor vele bestaande ondernemingen in Groningen en omgeving van advies en begeleiding voor het goed regelen van verschillende situaties.

Jong en eigentijds notariskantoor in Groningen is Stevens Idema Notariaat

Als jong en eigentijds notariskantoor in Groningen beschikken wij over uitgebreide kennis en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wettelijke bepalingen in de veelzijdige notariële zaken. Meer weten over ons team, onze dienstverlening en expertise? Wij voorzien u graag van extra informatie.

Stel een vraag