Notaris openbare maatschap Groningen

Wilt u een notaris voor een openbare maatschap in Groningen inschakelen? U vindt de juiste notaris voor openbare maatschap in Groningen bij Stevens Idema Notariaat. Wij hebben een jarenlange ervaring als notariskantoor in de stad en kunnen u dan ook in de meest uiteenlopende gevallen bijstaan met een professionele, gerichte en vriendelijke service van hoog niveau. Uiteraard kunnen wij niet alleen optreden als notaris voor een openbare maatschap in Groningen. Wij zijn er ook in het geval van een stille maatschap.

Een ervaren notaris voor een openbare maatschap in Groningen

Wij hebben alle kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te kunnen zijn als u een notaris voor een openbare maatschap in Groningen nodig heeft. Maatschappen komen vaak samen om als een enkele organisatie naar buiten te treden en deel te nemen aan het rechtsverkeer. In dit geval wordt er gesproken van een openbare maatschap, waarbij ‘maat’ wijst op de vriendschappelijke verhouding tussen partijen. Naast openbare maatschappen kennen we ook stille maatschappen. Wij staan graag voor u klaar met een passende dienstverlening wanneer u behoefte heeft aan een notaris voor een openbare maatschap in Groningen.

Neem contact met ons op

Wilt u een notaris voor een openbare maatschap in Groningen inschakelen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 050-3176444 of te mailen naar info@stevensidema.nl. Wij zijn gevestigd aan de Boermandestraat 1 in Groningen. Uiteraard heten wij u ook hier van harte welkom, ook voor professioneel advies.

Stel een vraag