Notaris Haren

Ben je in de buurt van Haren op zoek naar een kwalitatief goede notaris maar weet je niet welke? Als jong en eigentijds notarisbureau helpt Stevens Idema Notariaat in Groningen je graag met al je problemen en dillema’s. Op korte afstand van Haren is Stevens Idema Notariaat prima te bereiken. Voor advies of vragen, wij staan altijd voor je klaar. Bij ons krijg je alle hulp die je nodig hebt bij je problemen.

Werkwijze notaris Haren

Wij richten ons op alle notariële werkzaamheden, zoals ontroerend goed, ondernemingsrecht, maar ook helpen wij je graag met familierecht. Het is belangrijk om de gehele situatie in beeld te hebben, voordat je naar een notaris gaat. Op deze manier kun je het probleem duidelijk uitleggen en overbrengen aan de notaris. Een vrijblijvend adviesgesprek is dan ook altijd van toepassing bij Stevens Idema Notariaat. Hiermee is het werken aan het probleem een stuk gemakkelijker. Sinds 2006 werken wij al op deze manier en vinden dit een prettige werkwijze, ook voor onze cliënten.

Contact

Wil je meer weten over stevens Idema Notariaat of contact met ons opnemen? Voor uitgebreide informatie over ons notariaat kun je verder kijken op onze website. Voor persoonlijke of specifieke vragen kunt u ons bellen of mailen. Stuur een email naar info@stevensidema.nl met je vraag of bel 050-3176444 op werkdagen tijdens kantooruren. Tevens kunt u ook langskomen op ons kantoor op de Boemandestraat 1 in Groningen. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk je vraag te beantwoorden en je te voorzien van alle nodige informatie. Voor de beste notariële werkzaamheden staat Stevens Idema Notariaat voor je klaar.

Stel een vraag