Koopovereenkomst woonschip Groningen

De aankoop van een woonboot is een belangrijke stap in uw leven. Er komt net zo veel bij kijken als bij de aankoop van een huis. Niet alle notarissen zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving als het gat om het aankopen of verkopen van een woonschip. Stevens Idema Notariaat heeft daarentegen ruime ervaring met het opstellen van een koopovereenkomst voor een woonschip in Groningen. De precieze locatie maakt daarbij uiteraard niet uit. U kunt de woonboot in iedere plaats die daarvoor een ligplek aanbiedt laten neerleggen. In de koopovereenkomst worden alle aspecten die van belang zijn bij de aankoop opgenomen. 
 

Wij regelen graag de koopovereenkomst voor uw woonschip in Groningen

Wonen op een boot is heel bijzonder. Sommige mensen willen niet anders en zouden er niet aan moeten denken om in een “gewoon” huis te moeten wonen. Als ook uw hart op het water ligt dan wilt u wellicht op een zeker moment uw eigen woonboot kopen. U kunt bij ons notariaat terecht voor het laten opstellen van een koopovereenkomst voor uw woonboot in Groningen. Maar ook als u uw woonboot wilt verkopen kunt u de koper adviseren om dit via ons kantoor te regelen, omdat wij hier ruime ervaring mee hebben. 
 
Vraag vrijblijvend meer informatie
Wilt u meer weten over het verkopen of aankopen van een woonboot? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 - 317 64 44. U kunt ook een bericht versturen aan ons e-mailadres info@stevensidema.nl
 
Stel een vraag