Koopovereenkomst Notaris Groningen

Het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis. Als u op zoek bent naar een notaris koopovereenkomst Groningen dan kunt u daarvoor terecht bij Stevens Idema Notariaat. Wij zorgen ervoor dat de akte voor de koop of verkoop van uw huis zorgvuldig wordt opgesteld en dat de overdracht op de afgesproken dag en tijd kan passeren. Nu de verkoop van huizen weer in de lift zit gaan steeds meer mensen op huizenjacht en dit is dus een uitstekend moment voor de koop of verkoop van een woning. 
 

Zoekt u een notaris koopovereenkomst Groningen?

U wilt natuurlijk dat de notaris koopovereenkomst Groningen de akte voor de koop of de verkoop van uw woning correct opstelt. Alle afgesproken clausules moeten er in worden opgenomen zodat hierover na de overdracht geen misverstanden meer kunnen ontstaan. Zowel koper als verkoper weten op deze manier waar ze aan toe zijn. Als u een huis gaat kopen dan bent u degene die beslist bij welk notariskantoor de akte passeert. Als u kiest voor betrouwbaarheid en zekerheid dan kiest u natuurlijk voor Stevens Idema Notariaat. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld zodat u zorgeloos van uw nieuwe huis kunt genieten na de overdracht. 
 

Gaat u een huis kopen? Wij staan voor u klaar

Gaat u binnenkort een woning kopen? Maak dan een afspraak met Stevens Idema Notariaat voor het tijdig en correct passeren van de akte tegen een scherp tarief. U kunt os bereiken via ons telefoonnummer 050- 317 64 44. Of stuur een e-mail naar info@stevensidema.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Stel een vraag