Bedrijfsnotaris Groningen

 
Wellicht had u hier nog niet over nagedacht, maar ook voor een bedrijf kan het handig zijn om eens met een notaris te gaan praten. Een bedrijfsnotaris in Groningen kan u bijvoorbeeld informeren over het te zijner tijd overdragen van uw bedrijf. Stel dat u een eigen onderneming heeft en één van uw kinderen wil dit bedrijf te zijner tijd overnemen. Dan is het goed om dit bij akte vast te leggen. Zo kunnen eventuele andere kinderen of familieleden geen aanspraak maken op middelen uit het bedrijf waardoor de overnamekandidaat het bedrijf misschien niet kan voortzetten. 
 

De bedrijfsnotaris Groningen adviseert u graag

 
Wanneer u vragen heeft aan de notaris over uw bedrijf of de toekomst daarvan dan kunt u deze stellen aan de bedrijfsnotaris in Groningen, Stevens Idema Notariaat. Wij adviseren u graag over het vastleggen van officiële zaken die uw bedrijf aangaan. Vaak is het verstandig om zaken officieel door de notaris vast te laten leggen, in sommige gevallen is dit zelfs wettelijk verplicht. Ook hierover kunnen wij u uiteraard vakkundig informeren. 
 

Vraag direct een offerte aan

 
Wilt u alles rondom uw bedrijf ook goed en duidelijk laten vastleggen? Ga dan in gesprek met de bedrijfsnotaris in Groningen. Wij adviseren u graag over alle wettelijke verplichtingen en mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@stevensidema.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een offerte sturen of contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt ook direct een afspraak maken via telefoonnummer 050 – 317 64 44. 
 
Stel een vraag